top of page
Wanneer je trouwt wil je later ook nog kunnen genieten van deze unieke dag. Die ene dag vol mooie en ontroerende momenten, blije mensen en een fantastische sfeer. Vereeuwig daarom de mooiste momenten met een trouwreportage zodat je ze altijd weer kan herbeleven. 
Wij leggen de belangrijkste momenten op een creatieve manier vast, af en toe met een kleine knipoog.
Net zoals voor elke andere shoot vergeet je best dat er een lens op je gericht staat. Wanneer jullie van elkaar genieten en spontaan zijn komen de mooiste beelden tot stand. Zoek tijdig een mooie locatie, dit kan een park zijn of een kasteel, maar ook het contrast van een fabriek of stad kan prachtige beelden opleveren.
 

Trouwfotografie

Fotografie IdPic

Every artist once started as an amateur

Het is ook leuk om een verlovingsreportage te doen. Dit is een fotoshoot die een tijdje vóór jullie trouwdag wordt georganiseerd, en de perfecte manier om jullie voor te bereiden op de echte bruidsreportage. De foto's hiervan kan je gebruiken op de trouwkaart of op de uitnodigingen.
 
Voor deze shoot kies je best een romantische plaats bij zonsondergang, omdat het licht dan zorgt voor erg mooie foto's. Zorg dat jullie kledij bij elkaar past, zodat we een echt stelletje kunnen fotograferen.
Laat je inspireren door trouwmagazines en websites, en laat ons dan weten welke stijl jullie het meest aanspreekt, zodat we dit samen kunnen realiseren.
 
Tip: reserveer je trouwshoot goed op voorhand zodat we het best op je noden kunnen ingaan, er zijn verschillende beschikbare trouwpakketten.

Fotografie IdPic

Every artist once started as an amateur

bottom of page